MERKEN

Bij MKH Business werken wij met een groot aantal merken om altijd een passende oplossing te kunnen bieden. Alle merken die wij voeren hebben zich de afgelopen jaren bewezen en zijn kwalitatief sterk en betrouwbaar. Mocht een merk er niet tussen staan, neem dan gerust even contact met ons op.

247 Jeans

247 JEANS

Bedrijfskleding

247 Jeans is ontstaan uit passie voor denim en vakmanschap. Jeans staat voor betrouwbaarheid, oog voor kwaliteit en continuïteit. In de Never Out of Stock collecties bestaan uit constante pasvormen en een ruime variatie rijke kwaliteiten en wassingen. Hiermee kan een brede doelgroep consumenten het hele jaar door naar volle tevredenheid bediend worden. En uiteraard altijd voor een voordelige prijs. In het productieproces van alle kleding streeft 247 Jeans altijd naar zo goed mogelijke omstandigheden voor mens, milieu en maatschappij.

BEKIJK DE CATALOGUS

Bata Industrials

BATA INDUSTRIALS

Veiligheidsschoenen

Bata Industrials is opgericht in de 70-er jaren, als reactie op de specifieke vraag vanuit de markt naar schoeisel voor werklieden. Sindsdien is Bata Industrials uitgegroeid tot een ontwerper, producent en verkoper van veiligheidsschoenen en –sokken, specifiek gericht op de professionele eindgebruikers. Veel veiligheidsschoenen ondersteunen en beschermen je voeten tijdens het werk. Bata Industrials gaat een stap verder. Door samen te werken met wetenschappers en het uitvoeren van uitgebreide testen in ons eigen laboratorium, Bata is een trendsetter in de industrie waarbij technologie het allerbelangrijkst is. Het resultaat: Werkschoenen die de best mogelijke ondersteuning bieden dankzij de perfecte pasvorm.

BEKIJK CATALOGUS BRICKZ & BRIGHT  |  BEKIJK CATALOGUS ENDURO & NOVA

Beltona Sportswear

BELTONA SPORTSWEAR

Sportkleding

BELTONA is betaalbare modieuze sportkleding. Dit Nederlands sportmerk, staat vooral bekend als pionier van het clubtenue voorzien het clublogo van voetbalclubs, hockeyclubs, volleybalclubs en andere sportverenigingen. BELTONA Sportwear is er voor mannen, vrouwen en kinderen en al decennia een begrip in de sportwereld.

Het vernieuwde merk BELTONA SPORTSWEAR is in handen van ondernemers en sportliefhebbers Marcel Commers en Wim van Leeuwen. Samen zetten zij zich in met een team van professionals voor een sterk merk met betaalbare topkwaliteit, een uitstekende pasvorm van comfortabele stoffen in sportieve kleurcombinaties.

BEKIJK CATALOGUS

Blakläder

BLAKLÄDER WORKWEAR

Werkkleding / Veiligheidskleding

Blåkläder maakt al sinds 1959 professionele werkkleding. Tegenwoordig is Blåkläder één van Zweden’s belangrijkste producenten van werkkleding. Het doel is om producten te maken die uw werk comfortabeler, gemakkelijker en veiliger maken. Kleding die tegen een stootje kan. Zij testen regelmatig onze grondstoffen om ten allen tijde een uitstekende kwaliteit te garanderen. De laboratoria testen slijtage, scheur- en trekweerstand, kleurechtheid en krimp. Ook zijn zij gecertificeerd volgens het ISO 9001 kwaliteitsmanagement systeem en het ISO 14001 milieuzorgsysteem.

BEKIJK DE CATALOGUS

Brook Taverner

BROOK TAVERNER

Corporate Wear

Brook Taverner helpt klanten al sinds 1912 de juiste indruk te maken. Zij zijn Europa’s grootste, meest succesvolle leverancier in op voorraad ondersteunde bedrijfskleding en zijn daardoor een toonaangevend en zeer gerespecteerd kledingmerk. Het privébedrijf is gebaseerd op drie kernprincipes: kwaliteit, service en waarde. Brook Taverner werkt met enkele van de beste stoffenfabrieken ter wereld en zorgt ervoor dat alle kleding wordt gemaakt in ethisch verantwoorde fabrieken.

BEKIJK DE CATALOGUS

Craft Sportswear

CRAFT SPORTSWEAR

Sportkleding

Craft, opgericht in 1977, is in theorie het nummer 1 merk gericht op functionele sportkleding. Zij leven ervoor om jouw sportprestatie elke keer weer een boost te geven. Deze ambitie en drive komen samen in het dagelijks leven, waardoor zij conventioneel durven te denken en weigeren compromissen te sluiten om hun doelen te bereiken. Craft houdt van functioneel, innovatie, design en fashion – voegt deze ingrediënten samen, en verwerkt het in sportkleding die de sportprestaties van alle sporters verbetert.

BEKIJK DE CATALOGUS

ID Identity

ID IDENTITY

Werkkleding / Promotionele Textiel

ID Identiy is een Deense producent van voornamelijk promotionele textiel in het hogere segment. Zij combineren kwaliteit met uitstraling en draagcomfort. In de afgelopen drie decennia, is het hun primaire doel om de identiteit en zichtbaarheid voor de klanten van onze klanten te creëren. De producten worden geproduceerd op een ethische en ecologische manier, waarbij zij van een aantal van de beste logistieke en opslagfaciliteiten op de markt gebruik maken.

BEKIJK DE CATALOGUS

JAKO

JAKO TEAMWEAR

Sportkleding

JAKO heeft zijn wortels liggen in teamkleding. Snel en betrouwbaar, dat zijn de twee kernwoorden waarmee zij hun klanten willen leveren. Vandaag de dag spelen er veel teams in JAKO, met diverse teams die uitkomen in de Champions League. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het voor elk team is een betrouwbare aanbieder te hebben. Meer dan 300 producten in 15.000 varianten zijn binnen enkele dagen te leveren. De nieuwe titelwinst van het marktonderzoek „Beste Teamsportmerk 2015“ uitgegeven door vakmagazine Markt Intern bevestigt dat vakhandel-geörienteerd werken loont. De sportvakhandel zelf heeft de scores gegeven en zette JAKO reeds voor de tweede maal op nummer 1.

BEKIJK DE CATALOGUS

Jalas Veiligheidsschoenen

JALAS

Veiligheidsschoenen

JALAS-producten van de hoogste kwaliteit met een functioneel design, beschermen voeten. Ontwikkelingen in comfort, ergonomie en functionaliteit die de houding verbetert, optimaliseren het werkvermogen en voorkomen verwondingen aan andere delen van het lichaam. JALAS staat voor de meest technisch geavanceerde veiligheidsschoenen op de markt. Van concept tot en met het testen worden ze gemaakt om uw voeten te beschermen – een van ’s werelds meest geavanceerde schokdempingssystemen.

BEKIJK DE CATALOGUS

Mascot Workwear

MASCOT WORKWEAR

Werkkleding / Veiligheidskleding

MASCOT is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. Zij zijn marktleider op het gebied van werkkleding in Denemarken en een bekende naam tussen de grote merken in Europa. De werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

BEKIJK DE CATALOGUS

Michaelis

MICHAELIS

Corporate Wear

Michaelis is een merk met een trotse geschiedenis. In 1934 opende Heinz Michaelis een klein atelier in de Rotterdamse binnenstad. Zijn visie was simpel maar elegant; kleding die voorheen alleen bij de kleermaker verkrijgbaar was, toegankelijk maken voor een groter publiek. De Michaelis-familie werkte al generaties lang als kleermaker, en Heinz gebruikte zijn vakkennis voor het creëren van eigentijdse, stijlvolle dassen en heren-accessoires. Tegenwoordig biedt Michaelis shirts, riemen, dassen, sjaals, handschoenen en accessoires. De producten van vandaag de dag worden nog steeds geproduceerd volgens de filosofie van Michaelis in 1934, gecombineerd met de gemakken van tegenwoordig. Zo zijn de meeste Michaelis-overhemden 100% strijkvrij.

BEKIJK DE CATALOGUS

Poco Bedrijfskleding

POCO BEDRIJFSKLEDING

Food & Horeca

Poco Bedrijfskleding produceert al ruim 35 jaar representatieve bedrijfskleding. In al die jaren is het kledingconcept geperfectioneerd, en zijn de modellen regelmatig aangepast aan het tijdsbeeld. De modellen (blouses, sloven, etc.) hebben zich bewezen in de praktijk, deze zijn modern maar toch met voldoende bewegingsvrijheid. In het atelier in Macedonië produceren zij jaarlijks ruim 50.000 kledingstukken voor een veelvoud aan klanten in verschillende branches. Het vaste stoffenassortiment bestaat uitsluitend uit bedrijfskledingstoffen van Europese producenten welke bekend staan om kwaliteit.

BEKIJK DE CATALOGUS

Premier Workwear

PREMIER WORKWEAR

Food & Horeca / Corporate Wear

Premier Workwear werd opgericht in 1999 en met hun 16 jaar ervaring in de mode industrie zijn zij inmiddels uitgegroeid tot één van de marktleiders. Premier Workwear produceert bedrijfskleding voor diverse bedrijfstakken: Hospitality, Corporate, Chefswear en Beauty & Healthcare. Wat Premier onderscheidt van de concurrentie is de uitgebreide keuze aan kleuren die past bij iedere huisstijl en bedrijfsimago. Veel van onze artikelen zijn beschikbaar in maar liefst 58 kleuren, om de juiste uitstraling aan het bedrijf te geven..

BEKIJK DE CATALOGUS

Q-Teamwear

QUICK TEAMWEAR

Sportkleding

Oer-Hollands, vrijgevochten en onafhankelijk. Nederlands mooiste sportmerk is terug op de velden. “Zoals echte muziekliefhebbers praten over de unieke kwaliteit van de LP, zo praten echte voetballiefhebbers over de unieke uitstraling van het katoenen shirt zonder reclame en de zwarte schoen met de witte strepen.” Het katoenen shirt is vervangen door de nieuwe materialen, maar de authenticiteit  en liefde voor het vak is waar we voor blijven gaan. Quick is terug op de velden! Als een oer-Hollands sportmerk sinds 1905 gaat Quick verder de strijd aan. Zonder ons te overschreeuwen, onafhankelijk, vrijgevochten en altijd gericht op de toekomst.

BEKIJK DE CATALOGUS

Tegera Handschoenen

TEGERA HANDSCHOENEN

Werkkleding / BPM’s

Centraal in veiligheid staan zorg en bescherming. TEGERA-handschoenen zijn beschikbaar voor nagenoeg alle werksituaties. Met hoogwaardige handschoenen die beschermen en de tand des tijds doorstaan hopen we dat u onze handschoen oppakt. TEGERA kan geavanceerde handbescherming bieden dankzij een lange ervaring en een niet aflatende toewijding aan innovatieve oplossingen die blessures voorkomen voordat ze optreden. TEGERA werkt voortdurend (op kritieke domeinen), zoals grip, chemische weerstand, snijdbescherming en warmte-isolatie; altijd hand in hand met ergonomie en comfort met als doelstelling: Met trots handbescherming leveren.

BEKIJK DE CATALOGUS

Tricorp

TRICORP WORKWEAR

Werkkleding / Veiligheidskleding / Corporate Wear

TRICORP is een Nederlandse producent van werk- en bedrijfskleding en ontwikkelt werkkleding voor dames en heren. Hun producten zijn robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Zo onderscheiden zij vijf kledinglijnen met duidelijke merknamen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Daarbinnen vallen ook collecties voor specifieke doelgroepen.

BEKIJK DE CATALOGUS

Under Armour

UNDER ARMOUR

Sportkleding

Under Armour gaat over hard werken, volharding en de wilskracht om door te zetten. Zij begonnen ooit met één T-shirt om alle sporters beter te laten presteren. Inmiddels is innovatie de kern van het bestaan en de sleutel tot onze merkvisie, waarmee zij sporters wereldwijd ondersteunen. Hun missie is duidelijk: “Alle sporters beter laten preseteren door passie, ontwerp en het voortdurend streven naar innovatie.”

BEKIJK DE CATALOGUS

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.