Sportkleding Leiden

SPORTSWEAR

Bij MKH Business vinden wij dat sportkleding altijd goed moet zitten, de juiste uitstraling moet hebben en een ultieme bewegingsvrijheid moet nastreven, ongeacht de persoon die het aan heeft. Zo werken wij o.a. samen met merken als het oer-Hollandse merk Quick, Under Armour, Adidas en JAKO. De sportkleding is van hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd van actief ademend materiaal. Hierdoor wordt het lichaamsvocht snel getransporteerd en blijft de huid droog.

Met ons ruime assortiment kunnen wij aan iedere wens voldoen. Of het gaat om kleding voor een sportvereniging, school(gemeenschap) en/of bedrijf. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing en een persoonlijke service die 3 stappen verder gaat!

SCHOLEN

Bij MKH Business werken wij samen met diverse scholen. Of het nu gaat om (sport)kleding voor een basisschool, middelbare school of specifieke vakopleiding, bij ons bent u aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring met diverse scholen, kunnen wij altijd een passende oplossing bieden tegen een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met aspecten als kwaliteit, uniformiteit en herkenbaarheid binnen én buiten de school. Daarnaast streven wij er altijd naar om de school in zijn geheel te ontzorgen, zodat u als docent zich gewoon met de ‘normale’ werkzaamheden bezig kan houden. Denk hierbij aan het organiseren van een pasdag op de school, een persoonlijke webshop waar de leerlingen de gewenste kleding op kunnen bestellen, en het uitleveren van de kleding per leerling.

Sportkleding

LOGISTIEK

De logistiek rond sportkleding kan heel wat hoofdbrekens opleveren. Zeker als het gaat om honderden tot duizenden leden/leerlingen. Wij verzorgen de levering van kleding graag zoals u dat wilt. We kunnen de bestelling bijvoorbeeld verpakken per individu en bezorgen op verschillende (thuis)adressen, of centraal uitleveren op de club/school.

MAATNAME

Een shirt die knelt, een broek die slobbert. Dit is niet alleen vervelend voor het draagplezier. Maar zorgt ook voor een mindere bewegingsvrijheid en voor meer weerstand. Goed zittende kleding is maatwerk. Sportkleding aanmeten is vaak noodzakelijk. Bij ieder merk valt de maat XL bijvoorbeeld anders.

Uw leden/leerlingen kunnen de kleding altijd bij ons komen passen. Of we komen naar de school of club voor een persoonlijke passessie. We verzorgen dit gratis in heel Nederland.

PERSOONLIJKE WEBSHOP

Snel en efficiënt sportkleding bestellen. Met een persoonlijke club/schoolwebshop is dat geen enkel probleem. Wij richten zo’n webshop in zoals u dat wilt. U kunt daarbij kiezen uit talloze eigen instellingen en opties. Ook kunt u uw eigen teksten en logo plaatsen.

Een eigen webshop heeft veel voordelen. Doordat leden/leerlingen zelf bestellingen kunnen plaatsen, bespaart u veel tijd. Geen ritjes meer door de regen, maar gewoon via een paar muisklikken eenvoudig bestelt.

VERENIGINGEN

Teamkleding is essentieel voor een professionele uitstraling van de vereniging. MKH Business biedt altijd een passende oplossing tegen een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding! Of het nu gaat om wedstrijdkleding, enkele trainingspakken of een gehele kledinglijn, wij helpen je graag. Hierbij streven wij ernaar om de vereniging in zijn geheel te ontzorgen; denk aan het organiseren van pasmomenten, verkoopdagen en het ontwikkelen van een persoonlijke webshop waar de leden de artikelen eenvoudig op kunnen bestellen.

Onze teamkleding is van hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd van actief ademend materiaal. Hierdoor wordt het lichaamsvocht snel getransporteerd en blijft de huid droog. Uiteraard kun je ook voor het bedrukken van je teamkleding bij ons terecht, zoals het clublogo, sponsorlogo’s, rugnummers of diverse andere uitingen. Wil je meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Ons team helpt je met veel plezier!

WIJ WERKEN O.A. MET

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat kwaliteit en bewegingsvrijheid essentiëel zijn voor goede sportkleding. Bij
MKH Business leveren we dan ook alleen de beste sportkleding, in verschillende prijsklassen.

JAKO Sportswear
Nike
Macron-Logo
adidas-logo-107B082DA0-seeklogo.com
Craft Sportswear
Robey
Under Armour
Stox Compressiekousen

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.