WERKKLEDING

Ieder bedrijf stelt zijn eigen eisen aan werkkleding en elke branche heeft zijn verplichtingen omtrent de kleding. Werkkleding draag je in de basis voor de veiligheid, maar inmiddels gaat het ook zeker om uitstraling. De combinatie van deze twee is waar wij bij MKH Business altijd naar streven.

De merken waar wij bij MKH Business mee werken zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige werkkleding merken, met elk zijn eigen specialiteit. Waar de een uitblinkt in kleding voor weg- en waterbouwkunde is de ander weer helemaal ingesteld op kleding voor bezorgers en logistiek personeel.

Bij MKH Business luisteren wij altijd goed naar de wensen van onze klanten. Maar ook kijken wij naar de wensen van eindgebruiker. Zij werken per slot van rekening dagelijks in de kleding en ervaren direct het verschil tussen bijvoorbeeld een mooie werkschoen en een goed werkschoen.

Werkkleding Tricorp

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO)

Bij MKH Business hechten wij grote waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en dat de merken dus een SA 8000 certificaat hebben. SA 8000 is ’s werelds meest toonaangevende internationale norm voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo willen wij ook onze ethische en maatschappelijke verplichtingen nakomen, evenals onze verplichtingen ten opzichte van het milieu.

Bedrijven met een SA 8000 certificering kunnen o.a. aantonen dat ze geen gebruik maken van kinderarbeid, goede werkomstandigheden bieden die zijn aangepast aan de plaatselijke omstandigheden en eerlijke werktijden en lonen bieden.

Werkkleding

LOGISTIEK

De logistiek rond bedrijfskleding kan heel wat hoofdbrekens opleveren. Zeker als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft. Wij verzorgen de levering van kleding graag zoals u dat wilt. We kunnen de bestelling bijvoorbeeld verpakken per medewerker en bezorgen op verschillende (thuis)adressen.

MAATNAME

Schoenen die knellen, een broek die slobbert. Dit is niet alleen vervelend voor het werkplezier. Vaak is ook de veiligheid en productiviteit in het geding. Goed zittende kleding is maatwerk. Bedrijfskleding aanmeten is vaak noodzakelijk. Bij ieder merk valt de maat XL bijvoorbeeld anders.

Uw medewerkers kunnen de kleding altijd bij ons komen passen. Of we komen naar uw bedrijfslocatie voor een persoonlijke passessie voor uw medewerkers. We verzorgen dit gratis in heel Nederland.

PERSOONLIJKE WEBSHOP

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen. Met een bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem. Wij richten zo’n webshop in zoals u dat wilt. U kunt daarbij kiezen uit talloze eigen instellingen en opties. Ook kunt u uw eigen teksten en logo plaatsen.

Een eigen webshop heeft veel voordelen. Doordat medewerkers zelf bestellingen kunnen plaatsen, bespaart u veel tijd. Maar u kunt het natuurlijk ook gewoon in eigen hand houden.

VEILIGHEIDSSCHOENEN

Bij een ongeluk op de werkvloer kunnen veiligheidsschoenen het verschil betekenen tussen een goede of een slechte afloop. Als u iets zwaars op uw voet laat vallen, op een spijker trapt of met uw voet ergens onder komt, kunnen goede veiligheidsschoenen ervoor zorgen dat u met de schrik vrij komt.

Aangezien u uw veiligheidsschoenen 10-12 uren per dag draagt, is het van groot belang dat deze comfortabel zijn. MKH Business biedt u de meest comfortabele in de branche door hun goede schokdemping, draagcomfort en steun.

WIJ WERKEN O.A. MET

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat kwaliteit van levensbelang is voor goede werkkleding. Bij MKH Business
leveren we dan ook alleen de beste werkkleding, in verschillende prijsklassen.

Mascot Workwear
Blakläder
Tricorp
Bata Industrials

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.