Administratief Medewerker
(Parttime +/- 24 uur)

Ben jij die administratieve duizendpoot? En dat in een professionele, dynamische en gezellige organisatie? Bij ons op de administratie is altijd wel wat te doen. Wij zoeken twee parttime medewerkers (+/- 24 uur) die samen met het team de administratie helemaal op pijl houden. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het verwerken van de binnenkomende orders, het bestellen van goederen en het inboeken van facturen.

De meeste klanten zullen jou als eerste treffen aan de telefoon. De eerste indruk begint hier, jij zal zorgen voor een enthousiaste en klantvriendelijke indruk. Ook zal je klanten die naar de showroom komen, ontvangen met een heerlijk bakkie koffie en daar waar nodig is adviseren.

Wij werken op de administratie met een klein team. Dat houdt in dat wij veel zullen samenwerken en overleggen. Ook het overnemen van het werk van jouw collega’s hoort hier bij. Wij staan altijd open voor nieuwe inzichten. Samen bouwen wij aan een nog mooier en klantvriendelijker bedrijf.

Wacht niet langer en solliciteer!

Bedrijfskleding & Sportkleding

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke functie in een dynamische en groeiende organisatie.
  • Vrijheid om jezelf te ontwikkelen.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Een marktconform salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent enthousiast en klantvriendelijk.
  • Je kan goed zelfstandig werken en bent initiatief.
  • In staat om te lachen om onze grapjes (is een pré).
  • Administratieve werkzaamheden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Geïnteresseerd?

Sollicitaties + korte motivatie mogen gestuurd worden aan Marcel Woensdregt (mcwoensdregt@mkhbusiness.nl).
Meld je snel bij ons en misschien kunnen wij jou binnenkort onze nieuwe collega noemen!


Over MKH Business

MKH Business is leverancier van de allermooiste bedrijfskleding en sportkleding, waarbij wij iedere klant van A tot Z proberen te ontzorgen. Oftewel, service op het allerhoogste niveau. Elke klant is weer uniek. In samenspraak bepalen wij welke dienstverlening het beste bij hen past.

Bij MKH Business bieden wij een professionele druk- en borduurservice. Bedrijfskleding is allang niet meer alleen functioneel. De juiste kleding kan van een anonieme medewerker een wandelend visitekaartje maken. Klanten zoals het Academisch Ziekenhuis AMC, ADO Den Haag, Brandweer, Heineken, ROC Mondriaan en vele anderen hebben wij hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Lees meer..