PASMOMENT ROC MONDRIAAN

Beste leerling,

Jullie staan aan de start van de opleiding Travel & Hospitality of Leisure & Hospitality aan het ROC Mondriaan. Allereerst wensen wij jullie de komende jaren uiteraard veel succes!

Bij deze opleidingen hoort een verplicht kledingpakket, verzorgd door MKH Business.
Op de hiervoor ingerichte website kan je alvast bekijken welke kledingpakketten er voor jouw opleiding beschikbaar zijn.

»» WEBSHOP ROC MONDRIAAN


PASMOMENT KLEDING

Om je te kunnen garanderen dat je begin van het schooljaar in het bezit bent van het gewenste kledingpakket, is het belangrijk om zo snel mogelijk een afspraak te maken om alles door te passen.
Mocht je op de informatieavond op het ROC Mondriaan (18-06-2018) nog geen afspraak hebben gemaakt, dan kan dit via de eerder genoemde website of door telefonisch contact op te nemen via 0172 – 792 092.

In de week van 09 juli t/m 14 juli zal er bij ons in de showroom in Leiderdorp een pasweek worden georganiseerd. In deze week gelden speciaal geprijsde tarieven, dus is het belangrijk dat je in deze week langs komt op de kleding door te passen en te bestellen. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om in deze week langs te komen, dan kun je dit van tevoren aan ons melden. Wij zullen dan een andere afspraak met je maken en houden alleen dan rekening met de speciale prijzen van de kledingpakketten.

Uiteraard zijn ouders, vrienden en opa’s & oma’s ook van harte welkom tijdens het pasmoment om te kijken hoe de kleding zit.


BETAALMOGELIJKHEDEN

De kledingpakketten dienen direct tijdens het pasmoment te worden betaald. Dit kan door middel van PIN of door contact te betalen.

Het is ook mogelijk om een betalingsregeling te treffen. Wij stellen je dan in staat jouw bestelling in 3 gelijke termijnen te betalen, waarbij de eerste termijn bij het pasmoment dient te worden voldaan. Deze regeling is alleen mogelijk als je dit voorafgaand aan de afspraak bij ons aangeeft. Dit kan per e-mail (info@mkhbusiness.nl) of telefonisch via 0172 – 792 092.

Voorbeeld:

Je kiest het kledingpakket à € 175,- + de door de school goedgekeurde Clarks schoenen à € 69,95 . In totaal is dit €244,95.
Je betaalt dan:

  • Tijdens het pasmoment: € 81,65.
  • Voor 31-07-2018 het tweede termijn: € 81,65.
  • Voor 31-08-2018 het derde termijn: € 81,65.

De kleding kan pas na het voldoen van de laatste termijn bij ons in Leiderdorp worden opgehaald of kan je laten verzenden voor € 6,95.

Bij het aangaan van een betalingsregeling zal er een overeenkomst worden getekend en een kopie van een geldig legitimatiebewijs worden gemaakt. Vergeet dus niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.


ONTVANGST KLEDING

Sommige artikelen zullen direct tijdens het pasmoment kunnen worden meegenomen. Overige artikelen kunnen voorafgaand aan het schooljaar bij ons worden afgehaald of kan je naar het huisadres laten verzenden tegen een tarief van € 6,95. Wij zullen je hier per e-mail of telefonisch van op de hoogte brengen.

Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden, neem dan even contact op via info@mkhbusines.nl of 0172 – 792 092.

AFSPRAAK TRAVEL & HOSPITALITY

Naam: *

E-mail: *

Telefoonnummer:

Datum:

Tijd:

AFSPRAAK LEISURE & HOSPITALITY

Naam: *

E-mail: *

Telefoonnummer:

Datum:

Tijd:

ROUTEBESCHRIJVING

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.