Corporate wear

CORPORATE WEAR

Corporate wear is een belangrijk communicatiemiddel voor uw bedrijf. Uw personeel vormt het visitekaartje van uw bedrijf. De manier waarop zij zich presenteren én de kleding die zij dragen, speelt daarin een belangrijke rol. Wij hebben kleding voor diverse bedrijfstakken. of het nu gaat om de perfecte kleding voor uw hotelpersoneel, beveiligingsbedrijf of uw taxi-bedrijf. Wij hebben samen met Brook Taverner een passende oplossing.

Een goede eerste indruk is veel waard. Het is de kans voor uw bedrijf om onderscheidend te zijn. Omdat er veel mogelijkheden zijn en iedere situatie weer geheel andere kleding vereist, adviseren wij u graag in de keuzes en kleding die het best bij uw wensen aan sluit. Alleen de perfecte oplossing brengt het gewenste resultaat.

MICHAELIS

Michaelis is een merk met een trotse geschiedenis. In 1934 opende Heinz Michaelis een klein atelier in de Rotterdamse binnenstad. Zijn visie was simpel maar elegant; kleding die voorheen alleen bij de kleermaker verkrijgbaar was, toegankelijk maken voor een groter publiek. De Michaelis-familie werkte al generaties lang als kleermaker, en Heinz gebruikte zijn vakkennis voor het creëren van eigentijdse, stijlvolle dassen en heren-accessoires. Tegenwoordig biedt Michaelis shirts, riemen, dassen, sjaals, handschoenen en accessoires.

De producten van vandaag de dag worden nog steeds geproduceerd volgens de filosofie van Michaelis in 1934, gecombineerd met de gemakken van tegenwoordig. Zo zijn de meeste Michaelis-overhemden 100% strijkvrij.

Corporate wear

LOGISTIEK

De logistiek rond bedrijfskleding kan heel wat hoofdbrekens opleveren. Zeker als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft. Wij verzorgen de levering van kleding graag zoals u dat wilt. We kunnen de bestelling bijvoorbeeld verpakken per medewerker en bezorgen op verschillende (thuis)adressen.

MAATNAME

Bij corporate wear draait het vooral om draagcomfort. Uit onderzoek is bewezen dat een werknemer die zich fijn voelt in bedrijfskleding 2x zo productief is.

Wij komen graag bij uw bedrijf langs om een passsessie te organiseren en iedere werknemer nauwkeurig door te passen en te adviseren. Wij verzorgen dit gratis in heel Nederland. Hier hebben wij diverse mogelijkheden en verschillende lengte- en breedtematen. Mocht uw maat hier niet bij zitten, dan kunnen wij deze vermaken in ons eigen atelier. Alles voor het perfecte draagcomfort!

PERSOONLIJKE WEBSHOP

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen. Met een bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem. Wij richten zo’n webshop in zoals u dat wilt. U kunt daarbij kiezen uit talloze eigen instellingen en opties. Ook kunt u uw eigen teksten en logo plaatsen.

Een eigen webshop heeft veel voordelen. Doordat medewerkers zelf bestellingen kunnen plaatsen, bespaart u veel tijd. Maar u kunt het natuurlijk ook gewoon in eigen hand houden.

Corporate wear

WIJ WERKEN O.A. MET

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat kwaliteit van levensbelang is voor fijn draagcomfort. Bij MKH Business
leveren we dan ook alleen de beste corporate wear, in verschillende prijsklassen.

Brook Taverner
Profuomo
Michaelis
Harvest &Frost

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.