Op donderdag 26 mei hebben MKH Business en SV Velocitas een overeenkomst getekend voor 3 seizoenen. MKH Business zal de nieuwe kledingleverancier zijn voor de gehele club.

img_7546

van links naar rechts: Marcel Woensdregt, Bert Jägel, Marcel van Bentum, Michael Halvemaan en Gerard de Boer

Met de komst van 3 nieuwe shirt sponsoren en diverse vernieuwingen binnen Velocitas was het volgens Bert Jägel (voorzitter SV Velocitas) de hoogste tijd voor een nieuwe kledinglijn en bijpassende leverancier. Na het bekijken van diverse kledingmerken en leveranciers kwam SV Velocitas tot de conclusie dat MKH Business de best passende partij was voor de club.  Het fijt dat MKH Business ook uit Leiderdorp kwam was zeker een belangrijke reden, maar ook de kleding die zij aanboden van het merk JAKO was doorslaggevend.

MKH Business bied samen met JAKO een totaal pakket aan kleding die past bij al de leden binnen de club geeft Jägel aan. Bij een korfbalvereniging heb je te maken met dames, heren en jeugd die je moet aankleden. JAKO bied daarin de uitkomst. Zo is het mogelijk om elk kledingstuk in zowel dames, heren en kindermaten te leveren. Maar ook het trainingspak bestaat niet zomaar uit een jasje en een broek. Er zijn diverse combinaties mogelijk en kan je het jasje en broek in afzonderlijke maten bestellen. Iedereen heeft zo de mogelijkheid om de juiste maten te kiezen en in zijn eigen stijl maar toch allemaal met de zelfde uitstraling. Wij kunnen niet wachten dat het nieuwe seizoen begint.

 

img_7555

Voorzitter Bert Jägel van SV Velocitas