MERKEN

Bij MKH Business werken wij met een groot aantal merken om altijd een passende oplossing te kunnen bieden. Alle merken die wij voeren hebben zich de afgelopen jaren bewezen en zijn kwalitatief sterk en betrouwbaar.

Mocht een merk er niet tussen staan, neem dan gerust even contact met ons op.

Catalogus Bata Industrials

BATA INDUSTRIALS

Catalogus Blåkläder

BLAKLÄDER

Catalogus Brams Paris

BRAMS PARIS

Catalogus Brook Taverner 2019

BROOK TAVERNER

Catalogus Clique 2019 SS

CLIQUE

Catalogus Craft 2018

CRAFT ON STOCK

Catalogus Craft Teamwear 2019

CRAFT TEAMWEAR

Catalogus Cutter & Buck 2019 SS

CUTTER & BUCK

Catalogus Fristads Kansas 2019

FRISTADS KANSAS

Catalogus ID Identity 2019

ID IDENTITY

Catalogus J. Harvest & Frost 2019

J. HARVEST & FROST

Catalogus JAKO Teamwear 2019

JAKO TEAMWEAR

Catalogus Just Cool by AWD 2019

JUST COOL BY AWD

Catalogus Just Hoods by AWD 2019

JUST HOODS BY AWD

Catalogus Portwest 2019

PORTWEST

Mascot Workwear

MASCOT WORKWEAR

Werkkleding / Veiligheidskleding

MASCOT is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. Zij zijn marktleider op het gebied van werkkleding in Denemarken en een bekende naam tussen de grote merken in Europa. De werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen.

BEKIJK DE CATALOGUS

Michaelis

MICHAELIS

Corporate Wear

Michaelis is een merk met een trotse geschiedenis. In 1934 opende Heinz Michaelis een klein atelier in de Rotterdamse binnenstad. Zijn visie was simpel maar elegant; kleding die voorheen alleen bij de kleermaker verkrijgbaar was, toegankelijk maken voor een groter publiek. De Michaelis-familie werkte al generaties lang als kleermaker, en Heinz gebruikte zijn vakkennis voor het creëren van eigentijdse, stijlvolle dassen en heren-accessoires. Tegenwoordig biedt Michaelis shirts, riemen, dassen, sjaals, handschoenen en accessoires. De producten van vandaag de dag worden nog steeds geproduceerd volgens de filosofie van Michaelis in 1934, gecombineerd met de gemakken van tegenwoordig. Zo zijn de meeste Michaelis-overhemden 100% strijkvrij.

BEKIJK DE CATALOGUS

Poco Bedrijfskleding

POCO BEDRIJFSKLEDING

Food & Horeca

Poco Bedrijfskleding produceert al ruim 35 jaar representatieve bedrijfskleding. In al die jaren is het kledingconcept geperfectioneerd, en zijn de modellen regelmatig aangepast aan het tijdsbeeld. De modellen (blouses, sloven, etc.) hebben zich bewezen in de praktijk, deze zijn modern maar toch met voldoende bewegingsvrijheid. In het atelier in Macedonië produceren zij jaarlijks ruim 50.000 kledingstukken voor een veelvoud aan klanten in verschillende branches. Het vaste stoffenassortiment bestaat uitsluitend uit bedrijfskledingstoffen van Europese producenten welke bekend staan om kwaliteit.

BEKIJK DE CATALOGUS

Premier Workwear

PREMIER WORKWEAR

Food & Horeca / Corporate Wear

Premier Workwear werd opgericht in 1999 en met hun 16 jaar ervaring in de mode industrie zijn zij inmiddels uitgegroeid tot één van de marktleiders. Premier Workwear produceert bedrijfskleding voor diverse bedrijfstakken: Hospitality, Corporate, Chefswear en Beauty & Healthcare. Wat Premier onderscheidt van de concurrentie is de uitgebreide keuze aan kleuren die past bij iedere huisstijl en bedrijfsimago. Veel van onze artikelen zijn beschikbaar in maar liefst 58 kleuren, om de juiste uitstraling aan het bedrijf te geven..

BEKIJK DE CATALOGUS

Profuomo

PROFUOMO

Corporate Wear

Profuomo is een familiebedrijf dat in 1934 werd opgericht door Heinz Michaelis, een kleermaker met een duidelijke visie. Heinz wilde hoogwaardige kleding produceren met speciale zorg en aandacht voor elke fase van het ontwerp- en productieproces. Alles van het ruwe materiaal tot de definitieve steken moet worden gekozen en toegepast met aandacht en overweging.

BEKIJK DE CATALOGUS

Q-Teamwear

QUICK TEAMWEAR

Sportkleding

Oer-Hollands, vrijgevochten en onafhankelijk. Nederlands mooiste sportmerk is terug op de velden. “Zoals echte muziekliefhebbers praten over de unieke kwaliteit van de LP, zo praten echte voetballiefhebbers over de unieke uitstraling van het katoenen shirt zonder reclame en de zwarte schoen met de witte strepen.” Het katoenen shirt is vervangen door de nieuwe materialen, maar de authenticiteit  en liefde voor het vak is waar we voor blijven gaan. Quick is terug op de velden! Als een oer-Hollands sportmerk sinds 1905 gaat Quick verder de strijd aan. Zonder ons te overschreeuwen, onafhankelijk, vrijgevochten en altijd gericht op de toekomst.

BEKIJK DE CATALOGUS

Tricorp

TRICORP WORKWEAR

Werkkleding / Veiligheidskleding / Corporate Wear

TRICORP is een Nederlandse producent van werk- en bedrijfskleding en ontwikkelt werkkleding voor dames en heren. Hun producten zijn robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Zo onderscheiden zij vijf kledinglijnen met duidelijke merknamen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Daarbinnen vallen ook collecties voor specifieke doelgroepen.

BEKIJK DE CATALOGUS

Under Armour

UNDER ARMOUR

Sportkleding

Under Armour gaat over hard werken, volharding en de wilskracht om door te zetten. Zij begonnen ooit met één T-shirt om alle sporters beter te laten presteren. Inmiddels is innovatie de kern van het bestaan en de sleutel tot onze merkvisie, waarmee zij sporters wereldwijd ondersteunen. Hun missie is duidelijk: “Alle sporters beter laten preseteren door passie, ontwerp en het voortdurend streven naar innovatie.”

BEKIJK DE CATALOGUS

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.