Werken bij

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wie weet passen wij wel bij elkaar! MKH Business Bedrijfskleding & Sportswear is een groeiend bedrijf met een flinke dosis ambitie.

Op dit moment hebben wij drie lopende vacatures. Voor onze productie zijn we opzoek naar een fulltime zelfstandige productiemedewerker en voor onze administratie zoeken wij twee administratieve duizendpoten.

Daarnaast hebben wij altijd ruimte om stagiaires te begeleiden tijdens hun studie en ook voor vakantiekrachten om ons te ondersteunen tijdens vakantieperiodes. Voel je dus altijd vrij om een bericht te sturen over de mogelijkheden.

Heb je een andere kwaliteiten waar je denkt ons mee te kunnen helpen? Dan ben je altijd welkom om vrijblijvend je CV aan ons te sturen.

Wacht niet langer en solliciteer!

Bedrijfskleding & Sportkleding

Zelfstandig Productiemedewerker
(Fulltime)

Voor onze productieafdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die secuur werkt en de figuurlijke touwtjes in handen heeft. Als zelfstandig productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alles wat er in de productie gaande is.

Lees meer..

Vakantiekrachten

In de vakantieperiode is het bij ons topdrukte! Daarom zijn wij altijd opzoek naar diverse vakantiekrachten. Afwisselend werk in een jong dynamisch team, waar naast hard werken altijd tijd is voor gezelligheid! Kom je ons een handje helpen?

Solliciteer nu!

Stagiaires

Wij hebben het hele jaar door plek voor stagiaires. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij je door jouw stage-opdrachten, waarbij je veel praktijkervaring op doet. Heb je zelf een tof idee, leuk! Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig een project op te pakken, durf jij het aan?

Vraag naar de mogelijkheden!

Geïnteresseerd?

Sollicitaties + korte motivatie mogen gestuurd worden aan Marcel Woensdregt (mcwoensdregt@mkhbusiness.nl).
Meld je snel bij ons en misschien kunnen wij jou binnenkort onze nieuwe collega noemen!


Over MKH Business

MKH Business is leverancier van de allermooiste bedrijfskleding en sportkleding, waarbij wij iedere klant van A tot Z proberen te ontzorgen. Oftewel, service op het allerhoogste niveau. Elke klant is weer uniek. In samenspraak bepalen wij welke dienstverlening het beste bij hen past.

Bij MKH Business bieden wij een professionele druk- en borduurservice. Bedrijfskleding is allang niet meer alleen functioneel. De juiste kleding kan van een anonieme medewerker een wandelend visitekaartje maken. Klanten zoals het Academisch Ziekenhuis AMC, ADO Den Haag, Brandweer, Heineken, ROC Mondriaan en vele anderen hebben wij hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Lees meer..