Zelfstandig Productiemedewerker
(Fulltime)

Voor onze productieafdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die secuur werkt en de figuurlijke touwtjes in handen heeft. Als zelfstandig productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alles wat er in de productie gaande is.

Je verwerkt de binnenkomende goederen, bedrukt de kleding en zorgt dat alles op tijd klaar is volgens de planning. De klaargemaakte bestellingen worden door jou verzonden en klanten die hun bestelling komen ophalen worden door jou geholpen. Kortom, jij bent de sleutel op onze drukke productie, die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en iedere klant naar volle tevredenheid hun bestelling op tijd ontvangt.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de productie. Daarbij begeleid je door het jaar heen stagiaires en andere krachten om de kwaliteit te leveren die onze klanten gewend zijn. Verder betrekken wij je bij heel het proces en is het streven elke dag samen de productie naar een hoger niveau te tillen.

Wacht niet langer en solliciteer!

image-zelfstandig-productiemedewerker-v2

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke functie in een dynamische en groeiende organisatie.
  • Vrijheid om jezelf te ontwikkelen.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Een marktconform salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent enthousiast en klantvriendelijk.
  • Je kan goed zelfstandig werken en bent initiatief.
  • In staat om te lachen om onze grapjes (is een pré).
  • Lichte administratieve werkzaamheden.
  • Een rijbewijs B (is een pré).

Geïnteresseerd?

Sollicitaties + korte motivatie mogen gestuurd worden aan Marcel Woensdregt (mcwoensdregt@mkhbusiness.nl).
Meld je snel bij ons en misschien kunnen wij jou binnenkort onze nieuwe collega noemen!


Over MKH Business

MKH Business is leverancier van de allermooiste bedrijfskleding en sportkleding, waarbij wij iedere klant van A tot Z proberen te ontzorgen. Oftewel, service op het allerhoogste niveau. Elke klant is weer uniek. In samenspraak bepalen wij welke dienstverlening het beste bij hen past.

Bij MKH Business bieden wij een professionele druk- en borduurservice. Bedrijfskleding is allang niet meer alleen functioneel. De juiste kleding kan van een anonieme medewerker een wandelend visitekaartje maken. Klanten zoals het Academisch Ziekenhuis AMC, ADO Den Haag, Brandweer, Heineken, ROC Mondriaan en vele anderen hebben wij hiervan al weten te overtuigen. Zij profiteren elke dag weer van onze bevlogenheid.

Lees meer..