ZORGKLEDING

Ook in de zorg is herkenbare, praktische kleding natuurlijk een echte must. Of je nu op zoek bent voor kleding voor het personeel binnen een ziekenhuis, een verzorgingstehuis of voor de thuiszorg, ieder heeft zijn eigen uniform.

Laten wij nu precies de juiste partner zijn om alle medewerkers te voorzien van hun ideale werkoutfit! Wij bieden een groot assortiment aan zorgkleding, maar kunnen ook custom made de kleding geheel naar wens produceren.

Zorgkleding

Herkenbaar, professioneel en representatief

Zorgkleding moet in eerste instantie natuurlijk vooral praktisch, functioneel en comfortabel zijn. Je wilt immers dat je personeel tijdens niet wordt belemmerd door onpraktische kledingstukken. Maar, eerlijk is eerlijk, ook in de zorg wil je graag werken met een unieke outfit die de herkenbaarheid van de zorginstelling kan verbeteren. Bij MKH Business helpen wij je de perfecte combinatie van functioneel en uniek te vinden.

Wij geloven dat de juiste outfit kan bijdragen aan de werkprestaties. Oftewel: des te prettiger jij je in je outfit voelt, des te beter kan/zal je je werk uitvoeren! Om te zorgen dat de outfits zo comfortabel mogelijk zitten, vinden wij het belangrijk om de outfits op maat te kunnen leveren. Zo weten we zeker dat de kleding als gegoten zit!

Kleding personaliseren en bestellen kan een hoop werkzaamheden met zich meebrengen. Dat weten wij natuurlijk als geen ander! Natuurlijk willen we jou zo min mogelijk belasten gedurende het hele bestelproces. Wij doen er dan ook alles aan om jou te ontzorgen!

Wij begrijpen echter maar al te goed dat jullie de zorgkleding eerst met uw eigen ogen wilt bekijken, voelen, ervaren en wellicht uitproberen. Wij nodigen je daarvoor graag uit om langs te komen in onze showroom in Zoeterwoude of komen graag bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze ervaren medewerkers kunnen zo samen met je het beste kledingpakket voor de zorginstelling samenstellen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

LOGISTIEK

Alle kleding individueel verpakt

De logistiek rond bedrijfskleding kan heel wat hoofdbrekens opleveren. Zeker als het bedrijf meerdere vestigingen heeft. Wij verzorgen de levering van kleding graag zoals u dat wilt. Wij kunnen de bestelling bijvoorbeeld verpakken per medewerker en bezorgen op verschillende (thuis)adressen. Geen urenlang uitzoekwerk, maar de kledingpakketten gewoon individueel aangeleverd.

MAATNAME

Op locatie of bij ons in de showroom

Schoenen die knellen, een broek die slobbert. Dit is niet alleen vervelend voor het werkplezier. Vaak is ook de veiligheid en productiviteit in het geding. Goed zittende kleding is maatwerk. Bedrijfskleding aanmeten is vaak noodzakelijk. Bij ieder merk valt de maat XL bijvoorbeeld anders. medewerkers kunnen de kleding altijd bij ons komen passen. Of we komen naar uw bedrijfslocatie voor een persoonlijke passessie. Wij verzorgen dit gratis in heel Nederland.

PERSOONLIJKE WEBSHOP

24/7 online bestellen

Snel en efficiënt zorgkleding bestellen. Met een bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem! Wij richten zo’n webshop in zoals u dat wilt met een keuze uit talloze eigen instellingen en opties. Een eigen webshop heeft veel voordelen. Doordat medewerkers zelf bestellingen kunnen plaatsen, bespaart u veel tijd. Maar u kunt het natuurlijk ook gewoon in eigen hand houden.

WIJ WERKEN O.A. MET

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat kwaliteit van levensbelang is voor goede zorgkleding. Bij MKH Business
leveren we dan ook alleen de beste zorgkleding, in verschillende prijsklassen.

Zorgkleding Leiden
Zorgkleding Leiden
Premier Workwear

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.