ALTIJD DE JUISTE UITSTRALING

MKH Business is een totaalleverancier met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en corporate fashion. Wij garanderen de allerhoogste kwaliteit bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s mét de juiste uitstraling. Wij hebben alles in eigen beheer, daarom kunnen we (betaalbaar) maatwerk leveren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Werkkleding

Werkkleding

Food & Horeca

Food & Horeca

Veiligheidskleding

Veiligheidskleding

Zorgkleding

Zorgkleding

Corporate wear

Corporate wear

Promotionele kleding

Promotionele kleding
Bedrijfskleding

LOGISTIEK

De logistiek rond bedrijfskleding kan heel wat hoofdbrekens opleveren. Zeker als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft. Wij verzorgen de levering van kleding graag zoals u dat wilt. We kunnen de bestelling bijvoorbeeld verpakken per medewerker en bezorgen op verschillende (thuis)adressen.

MAATNAME

Schoenen die knellen, een broek die slobbert. Dit is niet alleen vervelend voor het werkplezier. Vaak is ook de veiligheid en productiviteit in het geding. Goed zittende kleding is maatwerk. Bedrijfskleding aanmeten is vaak noodzakelijk. Bij ieder merk valt de maat XL bijvoorbeeld anders.

Uw medewerkers kunnen de kleding altijd bij ons komen passen. Of we komen naar uw bedrijfslocatie voor een persoonlijke passessie voor uw medewerkers. We verzorgen dit gratis in heel Nederland.

PERSOONLIJKE WEBSHOP

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen. Met een bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem. Wij richten zo’n webshop in zoals u dat wilt. U kunt daarbij kiezen uit talloze eigen instellingen en opties. Ook kunt u uw eigen teksten en logo plaatsen.

Een eigen webshop heeft veel voordelen. Doordat medewerkers zelf bestellingen kunnen plaatsen, bespaart u veel tijd. Maar u kunt het natuurlijk ook gewoon in eigen hand houden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.