SCHOOLKLEDING

Ontzorgen van de docenten!

MKH Business is de partner op het gebied van schoolkleding, gevestigd in Zoeterwoude. Wij bieden een groot assortiment aan kleding en zorgen daarmee voor een representatieve en uniforme uitstraling van de school en leerlingen. Uiteraard in combinatie met onze professionele druk- en borduurservice. Hiervoor werken wij samen met kwalitatieve merken met een goede leverbetrouwbaarheid, zodat wij onze afspraken altijd kunnen nakomen en continuïteit kunnen bieden.

Wij richten de processen zo in, zodat de school en docenten op zoveel mogelijk aspecten worden ontzorgd. Zo organiseren wij o.a. pasmomenten op school, worden kleding(pakketten) altijd per leerling en per klas geleverd en bieden wij een speciaal ingerichte webshop voor de school. Door onze ervaring met grote groepen mensen (sportverenigingen, grote scholengemeenschappen, franchise formules, etc.) weten wij als geen ander waar de aandachtspunten liggen om alles in goede banen te leiden. Geen klant is hetzelfde, dus is de aanpak bij iedere klant maatwerk.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij komen graag eens langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Hoodies bedrukken

ONTZORGEN VAN A TOT Z

EEN TOTAALPAKKET MET VELE EXTRA’S

PASMOMENTEN

Op locatie of bij ons in de showroom

Niets is zo vervelend als een verkeerde maat kleding! Wij bieden de mogelijkheid om één of meerdere pasmomenten op de school te organiseren. Dit kan bijvoorbeeld aan het eind of begin van elk schooljaar of op een andere gelegenheid. Uiteraard zijn de leerlingen ook van harte welkom bij ons in de showroom.

KLEDING VERPAKKEN

Individueel per leerling / per klas

De kleding(pakketten) zal altijd per leerling / per klas worden uitgeleverd. Géén urenlang uitzoekwerk meer welke maat kleding er bij leerling A hoort. Tevens is het mogelijk om de kleding direct bij de leerlingen thuis te laten leveren.

BETALINGEN

diverse mogelijkheden

Wij nemen de financiële administratie voor jullie uit handen. Leerlingen kunnen d.m.v. pin, contante betaling of via de voor jullie speciaal ingerichte webshop betalen. Tevens is het voor leerlingen mogelijk om een betalingsregeling te treffen en werken wij samen met diverse schoolfondsen/instanties om de leerlingen financieel te helpen.

EIGEN WEBSHOP

24/7 online bestellen

Een leerling is zijn/haar gymshirt kwijt? Laat hem eenvoudig bestellen via de speciaal ingerichte webshop. Binnen een paar minuten en 24/7 te bestellen via telefoon/tablet of laptop. Tevens kunnen bestellingen direct naar het huisadres verstuurd. Zo heb je als school hier helemaal geen omkijken meer naar!

* Al onze bovenstaande service is geheel kosteloos en zal door ons worden gefaciliteerd.

Zeer tevreden over de service en kwaliteit! Afspraken worden netjes nagekomen en het is erg fijn dat alles uit handen wordt genomen. Dat scheelt enorm veel tijd!

Peter du Prie
Leonardo College

SELECTIE VAN ONZE KLANTEN

Benieuwd voor welke scholen wij werken? Hieronder is een kleine selectie
van ons klantportfolio te vinden

ROC Mondriaan
Comenius-College
ISH
Maerlant
MBO-Rijnland
Zuiderpark-College
Montaigne-Lyceum
Motion-Beweegcollege
Leonardo College
Kennemer Lyceum
Stanislas College
Vakcollege-Hillegersberg
Segbroek-College
Maris College
College-Den-Hulster
Visser 't Hooft

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.