SCHOOLKLEDING

Laat je ontzorgen!

Bij MKH Business zijn wij gespecialiseerd in het leveren van kleding(pakketten) aan scholen. Of het nu gaat om (sport)kleding voor een basisschool, middelbare school of specifieke praktijkopleiding, bij ons ben je aan het juiste adres! Zo leveren wij kleding aan scholen en scholengemeenschap door heel Nederland, van gymshirts tot kledingpakketten voor Hospitality of andere praktijkopleidingen.

Ieder jaar zorgen wij ervoor dat alle leerlingen aan het begin van het nieuwe schooljaar hun kleding hebben ontvangen. Door onze jarenlange ervaringen weten wij als geen ander hoe dit logistieke proces moet worden ingericht en zorgen voor een dusdanig voorraadniveau om elk jaar weer onze beloftes te kunnen nakomen.

Benieuwd?

Maak snel een afspraak om te kijken wat wij voor jullie school of scholengemeenschap kunnen betekenen. Je zal verbaast zijn hoeveel tijd wij jullie kunnen besparen aan het jaarlijks verzorgen van kleding voor alle leerlingen.

School Colorz

ONTZORGEN VAN A TOT Z

EEN TOTAALPAKKET MET VELE EXTRA’S

PASMOMENTEN

Op locatie of bij ons in de showroom

Niets is zo vervelend als een verkeerde maat kleding! Wij organiseren pasdagen zodat de leerlingen hun kleding kunnen passen, zodat ze verzekerd zijn van de juiste maat. Dit kan op locatie of bij ons in de showroom. De leerlingen kunnen hun kleding direct bestellen en (eventueel) betalen. Wij verzorgen dit gratis in heel Nederland.

KLEDING VERPAKKEN

Individueel per leerling / per klas

De kleding(pakketten) zal altijd per leerling / per klas worden uitgeleverd. Géén urenlang uitzoekwerk meer welke maat kleding er bij leerling A hoort. Tevens is het mogelijk om de kleding direct bij de leerlingen thuis te laten leveren.

EIGEN WEBSHOP

24/7 online bestellen

Een leerling is zijn/haar gymshirt kwijt? Laat hem eenvoudig bestellen via de speciaal ingerichte webshop. Binnen een paar minuten en 24/7 te bestellen via telefoon/tablet of laptop. Tevens kunnen bestellingen direct naar het huisadres verstuurd. Zo heb je als school hier helemaal geen omkijken meer naar!

BETALINGEN

diverse mogelijkheden

Wij nemen de financiële administratie voor jullie uit handen. Leerlingen kunnen d.m.v. pin, contante betaling of via de voor jullie speciaal ingerichte webshop betalen. Tevens is het voor leerlingen mogelijk om een betalingsregeling te treffen en werken wij samen met diverse schoolfondsen/instanties om de leerlingen financieel te helpen.

* Al onze bovenstaande service is geheel kosteloos en zal door ons worden gefaciliteerd.

Zeer tevreden over de service en kwaliteit. Afspraken worden ieder jaar keurig en tijd nagekomen. Erg prettige samenwerking!

Peter du Prie
Leonardo College

SELECTIE VAN ONZE KLANTEN

Benieuwd voor welke scholen wij werken? Hieronder is een kleine selectie
van ons klantportfolio te vinden

ROC Mondriaan
Oosterlicht College
ID College
Visser 't Hooft
Leonardo College
Kennemer Lyceum
Stanislas College
Maris College

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.