Veiligheidskleding

VEILIGHEIDSKLEDING

Fluorescerende kleding, hoge zichtbaarheidskleding, waarschuwingskleding. Deze beschermende kleding staat bekend onder vele namen. Uiteindelijk heeft dit type kleding maar één doel: uw zichtbaarheid verhogen als u in het verkeer of in de nabijheid van machines werkt. Bij ons vindt u een van de meest uitgebreide collecties fluorescerende kleding. Neem contact met ons op, geef de eisen waaraan uw kleding moet voldoen en wij komen met een passende oplossing!

Wij kunnen u helpen als u inspiratie nodig heeft bij het vinden van broeken, shorts en T-shirts die aan uw eisen voldoen. Kies uit maar liefst tientallen verschillende producten in fluorescerend geel, oranje of rood. Er zijn zowel eenkleurige als tweekleurige items, allemaal voorzien van de beste reflecties die vandaag de dag verkrijgbaar zijn.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar een voordelige, veilige en vooral zichtbare oplossing voor uw bedrijf of afdeling.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO)

Bij MKH Business hechten wij grote waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, en dat de merken dus een SA 8000 certificaat hebben. SA 8000 is ’s werelds meest toonaangevende internationale norm voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo willen wij ook onze ethische en maatschappelijke verplichtingen nakomen, evenals onze verplichtingen ten opzichte van het milieu.

Bedrijven met een SA 8000 certificering kunnen o.a. aantonen dat ze geen gebruik maken van kinderarbeid, goede werkomstandigheden bieden die zijn aangepast aan de plaatselijke omstandigheden en eerlijke werktijden en lonen bieden.

Veiligheidskleding

LOGISTIEK

De logistiek rond bedrijfskleding kan heel wat hoofdbrekens opleveren. Zeker als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft. Wij verzorgen de levering van kleding graag zoals u dat wilt. We kunnen de bestelling bijvoorbeeld verpakken per medewerker en bezorgen op verschillende (thuis)adressen.

MAATNAME

Schoenen die knellen, een broek die slobbert. Dit is niet alleen vervelend voor het werkplezier. Vaak is ook de veiligheid en productiviteit in het geding. Goed zittende kleding is maatwerk. Bedrijfskleding aanmeten is vaak noodzakelijk. Bij ieder merk valt de maat XL bijvoorbeeld anders.

Uw medewerkers kunnen de kleding altijd bij ons komen passen. Of we komen naar uw bedrijfslocatie voor een persoonlijke passessie voor uw medewerkers. We verzorgen dit gratis in heel Nederland.

PERSOONLIJKE WEBSHOP

Snel en efficiënt bedrijfskleding bestellen. Met een bedrijfsspecifieke webshop is dat geen enkel probleem. Wij richten zo’n webshop in zoals u dat wilt. U kunt daarbij kiezen uit talloze eigen instellingen en opties. Ook kunt u uw eigen teksten en logo plaatsen.

Een eigen webshop heeft veel voordelen. Doordat medewerkers zelf bestellingen kunnen plaatsen, bespaart u veel tijd. Maar u kunt het natuurlijk ook gewoon in eigen hand houden.

Veiligheidskleding

WIJ WERKEN O.A. MET

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat kwaliteit van levensbelang is voor goede werkkleding. Bij MKH Business
leveren we dan ook alleen de beste werkkleding, in verschillende prijsklassen.

Mascot Workwear
Blakläder
Tricorp
Bata Industrials

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem direct contact via +31 (0)172 792 092.