RETOURNEREN & RUILEN

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze artikelen! Toch kan het altijd gebeuren dat je bestelling niet helemaal is wat je er van had verwacht of dat de bestelling niet juist is. Als wij een fout hebben gemaakt met de levering spijt ons dat en zullen wij dat zo snel mogelijk met u in orde maken. Maar ook als u iets retour wil zenden wat niet aan uw verwachtingen voldoet kan dat uiteraard retour binnen 14 dagen na ontvangst.

Retourneren

Artikelen mogen altijd retour, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, en zolang het aan onze retourvoorwaarden voldoet. Kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening, mits de fout bij ons ligt. In dat geval zult u na het aanmelden van de retour kosteloos een retourlabel ontvangen.

Meld je retour altijd aan via het online retourformulier, alvorens je de artikelen retour stuurt. Retour gestuurde artikelen zonder aanmelding worden niet terug genomen.

Retourvoorwaarden

Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen worden retour gezonden, mits ze aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Retourneren mag uitsluitend in originele staat en verpakking, en voorzien van alle originele labels.
  • Artikelen mogen niet zijn gedragen. Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je de juiste maat hebt!
  • Iedere retour dient eerst te worden aangemeld via ons retourformulier.

Artikelen die je niet kunt retourneren:

  • Artikelen die gepersonaliseerd zijn d.m.v. een bedrukking, borduring, namen, etc.

Heb je een bedrukt en/of geborduurd artikel, maar ben je toch niet tevreden? Dat is vervelend, dus laat ons dit altijd weten. Samen kunnen wij kijken of we toch nog een passende oplossing kunnen vinden. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je tevreden bent!

Hoe stuur ik iets retour?

  1. Plaats het artikel(en) met originele labels en in originele verpakking in een stevige doos.
  2. Print het retourlabel wat je van ons hebt ontvangen uit en plaats dit op de verpakking.
  3. Geef het pakket af bij een PostNL-punt naar keuze. Bewaar het verzendbewijs goed; daarmee kun je zien of het pakket door ons is ontvangen.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, streven we ernaar het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug te betalen op de rekening van herkomst.

Kan ik ook in de winkel retourneren of ruilen?

Wil je liever de artikelen in de winkel retourneren of ruilen? Geen probleem! Meld je retour echter wel eerst aan via het retourformulier. Het aankoopbedrag verloopt via een online betaling. Je zult dit dus niet gelijk in de winkel terug krijgen, maar je ontvang het binnen 5 werkdagen op je bankrekening.

Ruilen in de winkel is ook mogelijk, maar let op: Niet alle artikelen zijn op voorraad. Na het aanmelden via het retourformulier zullen wij aangeven wanneer het artikel kan worden geruild.

RETOURFORMULIER

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *
Bestelnummer: *
Reden van retour: *
Artikel voldoet niet aan verwachtingenArtikel kapot/beschadigdArtikel past nietVerkeerd artikel ontvangenAndere reden
Opmerkingen: